• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Campionatul de fotbal din Grecia a fost suspendat

Campionatul de fotbal din Grecia a fost suspendat

There are no translations available.

Guvernul de la Atena a decis, luni, suspendarea pe termen nelimitat a campionatului de fotbal din Grecia, după incidentele de la meciul dintre PAOK Salonic şi AEK Atena, meci întrerupt în minutul 90, după ce gazdelor le-a fost anulat un gol.

"Am decis să întrerupem campionatul ... Nu va începe din nou decât dacă există un cadru clar, legal, agreat de toţi, pentru a avansa cu condiţii şi reguli şi pentru a nu mai întâmpina astfel de situaţii", a declarat ministrul grec adjunct al Culturii şi Sportului, Georgios Vassiliadis.

Meciul PAOK - AEK a fost întrerupt în minutul 90, după un scandal provocat de decizia arbitrilor de a anula golul marcat de Fernando Varela. Deşi arbitrul a revenit asupra deciziei mai bine de o oră mai târziu, AEK a refuzat să mai joace după ce patronul lui PAOK a intrat pe teren cu o armă.

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a anunţat anterior că este pregătit să suspende campionatul de fotbal din cauza evenimentelor de duminică seară de pe ”Toumba”. Grecia fotbalistică trăieşte vremuri tulburi după un nou episod în care acţiunile de pe teren au uimit întreaga lume. Meciul PAOK - AEK, derby pentru primul loc în clasament, s-a încheiat înainte de fluierul final. Un gol al lui Fernando Varela din minutul 90 a fost mai întâi validat, apoi anulat de arbitrii întâlnirii, lucru care a declanşat haosul.