• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Răzvan Lucescu: Sunt 100 la sută alături de patronul meu, care este un om cu mult bun simţ

Răzvan Lucescu: Sunt 100 la sută alături de patronul meu, care este un om cu mult bun simţ

There are no translations available.

Antrenorul echipei PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, a mărturisit, luni, că este alături de finanţatorul clubului, Ivan Savvidis, precizând că patronul şi-a dorit mereu ca titlul să fie decis pe teren, nu la comisii.

Finanţatorul clubului PAOK a pătruns pe teren înarmat după ce golul lui Fernando Varela a fost anulat, la scorul de 0-0, în derby-ul cu AEK Atena de duminică.

"Din poziţia de lider, trebuia acum să ne apropiem de lider sau să-l depăşim. Intrăm pe teren, jucăm un meci echilibrat, noi marcăm în minutul 90, cei doi arbitri validează golul, urmează protestele celor de la AEK şi nu ştiu ce s-a mai întâmplat de s-a anulat golul. A fost o nebunie totală. Golul a fost validat pentru 3-4 minute. Apoi, chiar nu ştim ce s-a mai întâmplat. S-a creat senzaţia că golul ar urma să fie anulat, apoi a intervenit acel moment cu intrarea patronului pe teren.

Cei de la AEK au mers la vestiare, arbitrii au mers la vestiare, au fost multe discuţii acolo, iar în final arbitrii au anunţat că meciul trebuie să se reia. Cei de la AEK au refuzat să intre pe teren, au vrut să afle decizia înainte de a intra pe teren. AEK n-a mai vrut să intre pe teren, justificând că, din motive de securitate, nu mai pot juca meciul.