• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Transferul lui Lewandowski la Real Madrid, mai aproape ca niciodată

Transferul lui Lewandowski la Real Madrid, mai aproape ca niciodată

There are no translations available.

Real Madrid a ajuns la un acord cu Robert Lewandowski. Antrenorul Zinedine Zidane şi-a dat ok-ul pentru transferul golgheterului polonez, scrie AS în ediţia online.

Potrivit presei din Spania, cele două cluburi nu au demarat încă negocierile în vederea unei mutări. Lewandowski mai are contract cu Bayern Munchen până în 2021.

Bild a anunţat săptămâna trecută că preşedintele Realului, Florentino Perez, l-a contactat pe omologul său de la Bayern, Karl-Heinz Rummenigge. Zinedine Zidane şi-a dat şi el acordul pentru mutare, iar spaniolii speculează că odată cu acest fapt lucrurile pot intra în linie dreaptă şi golgheterul polonez să ajungă pe Santiago Bernabeu.

Madrilenii au discutat cu agentul lui Lewandowski, Pini Zahavi şi au ajuns la un acord de principiu, înaintea startului discuţiilor oficiale dintre cei doi giganţi ai Europei.

Robert Lewandowski a marcat 32 de goluri în 37 de meciuri din acest sezon, în toate competiţiile, şi a livrat şi patru pase decisive. 80 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Robert Lewandowski, conform Transfermarkt.