• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Curtea de Arbitraj a Federaţiei Elene de Fotbal a decis să-i acorde înfrângere tehnică clubului din Salonic în partida contând pentru etapa a 25-a în care PAOK a găzduit-o pe AEK Atena.

Curtea de Arbitraj a Federaţiei Elene de Fotbal a decis să-i acorde înfrângere tehnică clubului din Salonic în partida contând pentru etapa a 25-a în care PAOK a găzduit-o pe AEK Atena.

There are no translations available.

Meciul a fost soldat cu un scandal uriaş. Patronul clubului PAOK, cetățeanul rus Ivan Savvidis, a intrat pe teren împreună cu alți oficiali ai clubului, purtând la centură un pistol.

Momentul care a declanșat haosul a fost nevalidarea golului marcat de gazde în minutul 90 prin Fernando Varela din cauza unei poziții suspecte de ofsaid.

Fotbaliştii lui AEK au refuzat pur şi simplu să continue partida.

Aceasta nu este singură penalizare aplicată grupării din Salonic.

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a pierdut la masa verde - deci, tot cu 0-3 - şi disputa cu Olympiakos Pireu din cadrul etapei a 23-a, în ziua de 25 februarie. Clubul urmează să plătească și o amendă în valoare de 20 de mii de euro. Meciul a fost abandonat până la fluierul de start, deoarece antrenorul lui Olympiakos, Oscar Garcia, a fost lovit din tribună de o rolă de hârtie. PAOK a ajuns pe locul 3 in clasament, la 8 puncte distanţa de liderul AEK Atena.

Campionatul grecesc a fost suspendat din ziua meciului PAOK-AEK, 11 martie, şi se va relua în acest weekend.