• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Sheriff a luat startul cu o victorie în noua ediția a campionatului național de fotbal

Sheriff a luat startul cu o victorie în noua ediția a campionatului național de fotbal

There are no translations available.

Echipa Sheriff Tiraspol, campioană națională en-titre,  a învins cu un scor categoric (3-0) formația Petrocub Hâncești, medaliată cu bronz în ediția precedentă, în etapa inaugurală a campionatului național de fotbal, ediția 2018, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Kamara (30), Sirima 80) și Oancea (82).

Vicecampioana națională Milsami Orhei a câștigat cu un scor la limită (1-0) partida disputată cu Zimbru Chișinău. Marcator – Bugaiov (75). ”scopul a fost să obținem victoria. Am reușit să câștgăm și asta-i important”, a declarat la conferința de presă de la finele întâlnirii mijlocașul Andrei Cojocari. ”Am jucat cu cinci jucători sub 21 de ani trei dintre care sunt născuți în 1999”, astfel a  comentat înfrângerea suferită managerul sportiv al echipei Zimbru, Marius Codescu.

Dinamo-Auto Tiraspol a reușit sî învingă, în deplasare, cu scorul 1-0 formația Sfântul Gheorghe Suruceni. Autorul unicului gol marcat este Iaser Țurcan, care s-a remarcat cu un șut precis de la distanță în minutul 26. Partida Speranța Nisporeni – Zaria Bălți s-a încheiat nedecis (0-0).