• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Zlatan Ibrahimovic: Sunt ca Benjamin Button, nu sunt bătrân şi voi muri tânăr

Zlatan Ibrahimovic: Sunt ca Benjamin Button, nu sunt bătrân şi voi muri tânăr

There are no translations available.

Atacantul Zlatan Ibrahimovic e oficial jucătorul celor de la Los Angeles Galaxy. Sîmbătă a jucat în premieră în derby-ul cu Los Angeles FC. "Ibra" s-a prezentat în stilul caracteristic. A ieșit în teren la scorul 1-3. A marcat două goluri, care au contribuit decisiv la obținerea victoriei echipei sale cu scorul 4-3.

"Venirea mea aici era clară, trebuie să se facă deja acum doi ani, la finalul contractului cu PSG. Mă simt bine, sunt în plină formă. Sunt ca Benjamin Button, nu sunt bătrân şi voi muri tânăr.

Am venit în Anglia în scaun cu rotile, toţi ziceau că sunt bătrân, şi am cucerit-o în trei luni, apoi toată lumea spunea altceva", a declarat Ibrahimovic

Apoi, a continuat pe aceeaşi linie. "Ştiu ce pot, ştiu ce am de făcut şi eu sunt aici ca să câştig. Dacă sunt fani pe aici care nu mă cunosc, vă asigur că o să mă cunoască! Ne aşteaptă un meci important, dar eu sunt gata! Leului îi e foame!", a spus Ibra, care a completat că a fost convins de David Beckham să accepte un transfer în Statele Unite ale Americii.

Atacantul a cucerit la Manchester United, Liga Europa, Cupa Ligii şi Supercupa Angliei, iar în întreaga carieră a strâns 33 de trofee. Suedezul a mai evoluat la Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan şi PSG.