• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Ronaldo are lumea la picioare după meciul cu Juventus, nu însă și Zlatan Ibrahimovic

Ronaldo are lumea la picioare după meciul cu Juventus, nu însă și Zlatan Ibrahimovic

There are no translations available.

Cristiano Ronaldo are lumea la picioare după evoluția în partida Juventus – Real Madrid (scor 0-3) în manşa tur a sferturilor de finală din cadrul Ligii Campionilor. Nu însă şi pe ... Zlatan Ibrahimovic

Sunt deja foarte multe voci, inclusiv printre fotbalişti celebri, care susţin că golul doi al portughezului din foarfecă este cel mai frumos din toate timpurile în Liga Campionilor. De altfel, inclusiv fanii lui Juventus au apreciat execuţia lui Ronaldo la adevărata lui valoare, în sensul că i-au aplaudat reuşita secunde bune.

Toată lumea a fost impresionată de execuţie, mai puţin un om, Zlatan Ibrahimovic. Startul suedez, transferat de câteva zile la LA Galaxy, a avut un răspuns ciudat atunci când a fost întrebat de ESPN Sport Center despre reușita lui Cristiano: ”A fost un gol frumos, dar el ar trebui să încerce de la 40 de metri”.

Probabil, atacantul suedez a avut în vedere reuşita lui de la partida Suedia – Anglia (4-2), desfăşurată în noiembrie 2012, când a reuşit să înscrie din foarfecă de la aproximativ 30 de metri.

Zlatan Ibrahimovic a ajuns de câteva zile în Statele Unite şi a reuşit să-şi facă deja simţită prezenţa. În weekend, el a debutat pentru LA Galaxy, în partida cu Los Angeles FC, şi şi-a pus amprenta asupra rezultatului final. Intrat în teren la 1-3 în jurul minutului 65, Zlatan şi-a ajutat echipa să câştige cu 4-3, după ce a marcat două goluri. Reuşita de 3-3 a venit după o execuţie de la aproximativ ... 40 de metri.