• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Real s-a calificat după ce a obținut penalti în ultima secundă a meciului

Real s-a calificat după ce a obținut penalti în ultima secundă a meciului

There are no translations available.

Real Madrid a promovat ieri în semifinala Ligii Campionilor la fotbal după ce a reușit să marcheze la scorul 0-3 golul salvator în urma acordării unui penalti în ultima secundă a meciului retur disputat pe teren propriu cu Juventus Torino.

Asta după ce în tur a surclasat-o clar cu 3-0 pe Juventus la ea acasă. Mario Mandzukic a punctat la prima ocazie a oaspeţilor. După nici două minute, Navas s-a văzut învins de gigantul croat, care a reluat în plasă din centrarea lui Sami Khedira. Au urmat ocazii mari la ambele porţi. Higuain a fost la un pas de 2-0, după care Bale a reluat cu călcâiul în plasa laterală, din careul mic. Isco a reuşit să trimită în plasă, dar asistentul aflat pe partea cu Tribuna a II-a a semnalizat o poziţie de ofsaid. Real a început să controleze jocul. Contrar cursului jocului, însă Mandzukic a reuşit dubla, în minutul 37. Lichtsteiner a trimis la bara a doua, iar vârful de 1.90 a trimis necruţător la colţul scurt, pentru 2-0, astfel că după primele 45 de minute, fotbalul italian era în cărţi pentru o nouă revenire spectaculoasă.


Gazdele au început repriza în ofensivă, dar nimic nu s-a concretizat pe tabelă. Mai mult. În continuare la un atac Navas a scăpat mingea în dreptul mijlocaşului Matuidi. A urmat o finalizare la sacrificiu, astfel că Juventus a ajuns să conducă cu 3-0. Finalul a fost de infarct. În ultima secundă, Vazquez a fost doborât de Benatia în suprafaţa de pedeapsă, iar arbitrul Oliver a indicat, după un moment de ezitare, punctul cu var. Buffon i-a cerut socoteală centralului și a fost eliminat, iar Ronaldo a executat, după aproape 3 minute de parlamentări. Portughezul a şutat imparabil în dreapta. Real Madrid s-a calificat în careul de aşi, unde se mai află Bayern Munchen, AS Roma şi Liverpool. Ieri Bayern a încheiat meciul retur cu Sevilla la egalitate (0-0).În tur a învins, în deplasare, cu 2-1.