• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Reacţia lui Hagi după ce Burleanu a câştigat alegerile

Reacţia lui Hagi după ce Burleanu a câştigat alegerile

There are no translations available.

Victoria din alegeri a lui Răzvan Burleanu l-a făcut pe Gică Hagi să trimită un mesaj de pace către actuala conducere a FRF, căreia i-a cerut să dezvolte echipele naţionale pentru a ajunge la turneele finale. De asemenea, "Regele" a negat că şi-ar dori să devină la un moment dat şeful fotbalului românesc şi a avut câteva lucruri de reproşat lui Ionuţ Lupescu.

După două zile de la alegerile de la Casa Fotbalului, Gică Hagi a explicat cum a pierdut Ionuţ Lupescu alegerile de la FRF: "Ionuţ Lupescu cred că a greşit cu ceva. Părerea mea este că a venit prea târziu. S-a decis prea târziu să candideze. Noi cei din fotbal ştim că poţi să pierzi, poţi câştiga, dar de data asta diferenţa a fost prea mare. Aceasta e problema".

Dinspre Ovidiu a venit şi un mesaj pentru Burleanu, care nu va avea parte de concurenţa lui Hagi la şefia FRF în viitor: "Îl felicit pe preşedinte, iar noi de la Viitorul ne dorim să resusciteze fotbalul românesc, să îl aducă peste nivelul generaţiei mele, pentru că acesta este singurul proiect viabil. Echipele naţionale trebuie să meargă la turneele finale. Sunt convins că ne putem bate cu oricine şi trebuie să o facem repede. De restul discuţiilor, cu fotbalul feminin şi futsalul, nu sunt preocupat.

Nu vreau să fiu preşedinte. Eu am fost mai deştept, mi-am făcut un club. Funcţia ţi se dă, lupţi pentru ea, iar clubul îmi aparţine. Sunt independent şi depind doar de mine. O să fiu mereu cu cei din generaţia mea, am fost liderul, am fost cei mai buni împreună", a spus Hagi, într-o conferinţă de presă.