• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Abramovich şi-a făcut calculele şi i-a dat cu minus

Abramovich şi-a făcut calculele şi i-a dat cu minus

There are no translations available.

La aproape un an de la momentul în care câştiga titlul din Premier League de o manieră impresionantă, la prima stagiune în Premier League, Antonio Conte a dus-o pe Chelsea într-o situaţie groaznică, dar ar putea continua pe banca londonezilor şi din vară.

Odată cu eliminarea din Champions League în faţa Barcelonei, singurul obiectiv al lui Conte într-un sezon în care nu s-a putut apropia de rivalii de la Manchester City în lupta pentru titlu a fost prinderea locului al patrulea, ultimul care duce şi la anul în cea mai puternică competiţie intercluburi din lume. Dar Chelsea a mers foarte prost, e la cinci puncte de Tottenham şi viitorul lui Conte părea că nu va mai fi legat de formaţia de pe Stamford Bridge.

Presa din Anglia înaintează, însă, o altă variantă. Cum Chelsea are şanse foarte mici să joace în Liga Campionilor anul viitor, Roman Abramovich e de părere că nu va reuşi să-i atragă în proiectul său pe Maurizio Sarri şi Luis Enrique, cei doi antrenori de top pe care-i vrea în locul lui Antonio Conte. Mai mult, Daily Mail scrie că miliardarul rus nu e încerzător că va putea convinge fotbalişti de top să vină la o echipă care va juca în Europa League, motiv pentru care se gândeşte să-l păstreze în continuare pe managerul italian.

La cinci puncte în spatele lui Tottenham, ocupanta locului patru, cu patru etape înaintea finalului, singura şansă a lui Conte pentru a mai salva ceva dintr-un sezon ratat este Cupa Angliei, unde Chelsea va da peste Manchester United.