• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Iniesta i-a spus "adio" Barcelonei după 22 de ani

Iniesta i-a spus "adio" Barcelonei după 22 de ani

There are no translations available.

Aşa cum presa din Spania a anticipat, Andres Iniesta (33 de ani), a dorit să-şi anunţe plecarea de la Barcelona prin intermediul unei conferinţe de presă.Legendarul mijlocaş al catalanilor a tremurat şi a lăcrimat pe parcursul conferinţei de presă, dar a fost nevoit să recunoască motivul pentru care a ales să-şi părăsesca echipa pentru care a evoluat timp de 22 de ani.

"Această conferinţă de presă e pentru a face publică decizia mea. Acest campionat e ultimul jucat de mine aici! E o decizie foarte calculată şi gândită, la nivel personal. În cei 22 de ani petrecuţi aici, la cea mai bună echipă din lume din punctul meu de vedere, am învăţat ce înseamnă să joc aici an de an, ştiu ce înseamnă responsabilitatea de a fi căpitanul acestui club.

Vreau să mulţumesc clubului şi La Masia pentru tot ce mi-au oferit sunt ceea ce sunt datorită lor. Vreau să le mulţumesc colegilor şi oamenilor de la club care mă fac mai bun cu fiecare zi trecută.

De asemenea, le mulţumesc fanilor care mi-au oferit dragostea lor, părinţilor, sorei mele... Acum 22 de ani am venit aici într-o maşină şi acum sunt aici, alături de mine, şi cu persoana cea mai minunată din toată viaţa mea şi care mă face fericit în fiecare zi, soţia mea.