• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Zimbru și Milsami vor juca în finala Cupei Moldovei Orange la fotbal

Zimbru și Milsami vor juca în finala Cupei Moldovei Orange la fotbal

There are no translations available.

Echipele Zimbru Chișinău și Milsami Orhei s-au calificat ieri în finala Cupei Moldovei Orange la fotbal, ediția 2017-2018.

Ambele s-au calificat în urma unor meciuri tensionante, dramatice, care au necesitat timp suplimentar, executarea loviturilor de departajare. Partida Zimbru – Dinamo-Auto Tiraspol s-a încheiat în timpul regulamentar nedecis (0-0). În cele două reprize suplimentare dictate scorul, de asemenea, nu a fost deschis. Au urmat loviturile de departajare în care ”zimbrii” s-au dovedit a fi mai buni cu scorul  5-4.

Antrenorul formației Dinamo-Auto, Igor Dobrovolschi a fost, ca de obicei, succint. ”Totu-i simplu. Dacă vrei să învingi – trebuie să marchezi. Am pierdut”, a spus el. Antrenorul ”zimbrilor”, Vladimir Aga a remarcat că în ajun a fost acordată atenție la antrenamente și loviturilor de la 11 metri. ”A fost un meci dificil. Am luptat cu o echipă puternică. La antrenamentele din ajun am acordat multă atenție și executării loviturilor de departajare. Am învins și cu ajutorul lui Dumnezeu”, a spus el.

Milsami a promovat în finală în defavoarea formației Petrocub Hâncești. A învins-o în ultimul minut (120) al timpului suplimentar. În timpul regulamentar (90 de minute) scorul a fost egal, 1-1. Bugaiov a deschis scorul în minutul 13. Ambros a egalat în minutul 19 din lovitură de la 11 metri. Antoniuc a pus punctul pe ”i” în minutul 120. ”Am comis prea multe greșeli. Este greu să-ți revii după asemenea partide”, a subliniat la conferința de presă antrenorul hânceștenilor Lilian Popescu.”Este bine că am reușit să evităm loviturile de departajare”, a notat Veacselav Rusnac, antrenorul echipei orheiene.

Finala se va desfășura pe 23 mai la stadionul ”Zimbru”.