• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Fanii cer suspendarea lui Sergio Ramos pentru accidentarea lui Salah!

Fanii cer suspendarea lui Sergio Ramos pentru accidentarea lui Salah!

There are no translations available.

Peste 300.000 de suporteri au semnat o petiţie online prin care se cere ca FIFA şi UEFA să-l suspende pe căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos, fiindcă l-a accidentat pe atacantul lui Liverpool Mo Salah, în finala Ligii Campionilor.

"Sergio Ramos reprezintă un exemplu îngrozitor pentru generaţiile viitoare de fotbalişti. În loc să câştige meciuri în mod corect, el foloseşte trucuri şi sfidează spiritul jocului şi fair-play-ul. UEFA şi FIFA ar trebui să ia măsuri împotriva lui Ramos şi a altor jucători de acest fel, folosind înregistrările video ale partidelor, pentru a păstra spiritul jocului", se arată în petiţia existentă pe change.org.

După duelul cu Sergio Ramos, Salah a suferit o accidentare la "ligamentele articulaţiei umărului", a părăsit terenul în lacrimi şi primele indicii duceau către faptul că egipteanul va rata Campionatul Mondial, turneu ce va începe la data de 14 iunie. Totuşi, perioada de refacere ar fi de doar două săptămâni astfel că Salah va putea fi prezent la competiţia din Rusia.

Real Madrid a câştigat pentru a 13-a oară Liga Campionilor, a treia oară consecutiv, învingând în finală pe Liverpool, 3-1.