• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Starul care poate ajunge în Catalonia

Starul care poate ajunge în Catalonia

There are no translations available.

Transferul lui Antoine Griezmann (27 de ani) la Barcelona este din ce în ce mai aproape de a fi realizat, dar presa din Spania anunţă că formaţia catalană este pregătită şi cu altă variantă în cazul în care "GR7" se răzgândeşte în ultimul moment.

Catalanii îsi doresc sa oficializeze transferul înaintea începerii Campionatului Mondial, însa jucătorul celor de la Atletico se lasă așteptat. Ca atare, Sport anunţă că şefii de pe Cap Nou au şi un plan B, în cazul în care aducerea lui Griezmann intră în impas.

În cazul în care nu vor reuși să-l aducă pe Griezmann pe Camp Nou, catalanii l-ar putea transfera pe Christian Eriksen. Jucatorul danez activeaza în prezent pentru clubul englez Tottenham si a marcat 14 goluri în acest sezon.  Pe lista Barcelonei se află, de asemenea, şi Joshua Kimmich, de la Bayern.

Antoine Griezmann se află la Atletico Madrid din 2014, când a fost transferat de la Real Sociedad. De atunci, atacantul a strâns 208 meciuri, 112 goluri şi 40 de pase decisive, timp în care şi-a trecut în cont  o Supercupă a Spaniei şi trofeul Europa League.

100 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Antoine Griezmann, conform Transfermarkt