• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Goran Sablic a devenit antrenorul echipei Sheriff

Goran Sablic a devenit antrenorul echipei Sheriff

There are no translations available.

Tehnicianul croat Goran Sablic (38 de ani) va antrena de acum înainte echipa de fotbal Sheriff Tiraspol, liderul campionatului naţional, relatează MOLDPRES.

"Îmi doresc să formez o echipă competitivă şi un colectiv bun. Trebuie să câştigăm campionatul şi nu doar atât. Este important ca Sheriff să presteze un joc modern, ofensiv și cu o posesie bună", a declarat Goran Sáblic ieri la conferinţa d epresă prilejuită de instalarea sa în post. El a precizat că deja a analizat jocul viitoarei adversare din campionatul naţional, Dinamo-Auto Tiraspol, programată pentru 10 iiunie."Este o echipă cu fotbalişti experimentaţi, care sunt capabili să obţină rezultate bune. Fără îndoială, ne aşteaptă un meci greu", a spus Goran Sáblic.

Ca fotbalist, Goran Sáblic a jucat fundaş cinci ani la Hajduk Split în 81 de meciuri şi a marcat 3 goluri, Dinamo Kiev (52 de partide - 2 goluri), Hajduk Split (16 meciuri). A  disputat şi cinci meciuri pentru echipa naţională. Pînă la Sheriff a fost manager la PNK Split (2013, 2015-2016), NK Şiroki Brieg. Sheriff a rămas fără antrenor la sfârșitul lunii aprilie, după demisia italianului Roberto Bordin.