• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Declaraţia antrenorului Goran Sablic în ajunul debutului în Liga Campionilor la fotbal

Declaraţia antrenorului Goran Sablic în ajunul debutului în Liga Campionilor la fotbal

There are no translations available.

Antrenorul echipei de fotbal Sheriff Tiraspol, Goran Sablic, a evaluat într-o declaraţie pentru mass-media potenţialul formaţiei Torpedo Kutaisi, care a devenit, conform tragerii la sorţi, viitoarea adversară în runda preliminară a Ligii Campionilor.

„Sunt satisfăcut de rezultatele tragerii la sorţi. Toate echipele sunt puternice şi Torpedo Kutaisi nu este o excepţie în acest context. Noi trebuie să studiem cât mai repede posibil maniera partenerei de joc şi să ne pregătim minuţios de meciurile rundei inaugurale. Primul scop este să promovăm în runda următoare a turneului. Avem toate calităţile pentru a atinge acest obiectiv”, a spus Goran Sablic.

Potrivit lui, primul lucru care va trebui luat în calcul este faptul că fotbaliştii georgieni preferă să atace. „N-am jucat în cariera mea niciodată cu Torpedo, dat ştiu că georgienilor le place întotdeauna să atace. Desigur, va trebui să ţinem cont de acest fapt”, a adăugat tehnicianul instalat recent la timona echipei Sheriff. Cu el la cârmă, aceasta a disputat două meciuri şi a învins cu scorul general 9-0.

Meciul tur se va desfăşura pe 11 sau 12 iulie la Kutaisi. Partida retur va avea loc peste o săptămână la Tiraspol.