• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Diego Maradona, cărat pe braţe şi dus la spital

Diego Maradona, cărat pe braţe şi dus la spital

There are no translations available.

Diego Maradona (57 de ani) a fost în centrul atenţiei la meciul Nigeria - Argentina 1-2, care a asigurat calificarea "pumelor" în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia. "El Pibe d'Oro" a fost cărat pe braţe şi dus la spital la finalul meciului de la Sankt-Petersburg.

Fostul fotbalist a fost unul dintre personajele principale ale serii în care Messi & Co. au reuşit, după un meci de infarct, să acceadă în fazele eliminatorii ale turneului final din Rusia. Maradona a fost surpins dormind în tribune după ce s-a bucurat la golul lui Messi, apoi arătând semne obscene spre teren după reuşita lui Rojo, cea care a pecetluit soarta calificării.

Se pare, totuşi, că finalul nu a fost unul fericit pentru Diego Maradona, în ciuda victoriei Argentinei. Sud-americanul a ajuns la spital după ce a fost luat pe braţe din tribune, deoarece nu se simţea bine. Lui Maradona i-a fost luat pulsul chiar la stadion, apoi a plecat, spune presa din străinătate, cu o ambulanţă la spital.

Mai multe informaţii despre starea sa de sănătate nu există în momentul de faţă. Diego Maradono a avut, în trecut, probleme de sănătate din cauza consumului de droguri.