• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Virgiliu Postolachi a semnat pentru echipa Paris Saint-Germain

Virgiliu Postolachi a semnat pentru echipa Paris Saint-Germain

There are no translations available.

Atacantul moldovean Virgiliu Postolachi (18 ani) a semnat un contract pe un termen de trei ani cu clubul Paris Saint-Germain și a făcut cu această ocazie prima declarație de presă, relatează MOLDPRES cu referire la diferite surse electronice.

”Sunt foarte mândru că am reușit să fac acest lucru. Acum urmează cel mai dificil lucru. Eu trebuie să continui să muncesc la antrenamente pentru a juca la cel mai înalt nivel. Am avut posibilitatea să mă antrenez de câteva ori în sezonul precedent cu grupul de jucători profesioniști ai clubului și iată de ce intenționez să revin la ei, pentru că nu există un lucru mai plăcut decât cel de a munci cu cei mai buni fotbaliști din lume, pentru a progresa”, a declarat fotbalistul.

Virgiliu Postolachi este originar din Edineț, localitate unde au început calea în fotbalul profesionist redutabilii Alexandru Mațiura și Alexandru Spiridon. El a început să se antreneze la Paris Saint-Germain din anul 2013. Anul curent a fost convocat de Alexandru Spiridon la echipa națională, dar n-a fost prezent pe motive de ordin familial.