• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football După Ronaldo, Juventus se pregăteşte să transfere încă un jucător important

După Ronaldo, Juventus se pregăteşte să transfere încă un jucător important

There are no translations available.

După ce au dat lovitura verii pe piaţa transferurilor cu aducerea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, cei de la Juventus vor să îl aducă la Torino pe Diego Godin, fundaşul lui Atletico Madrid, care a avut evoluţii impresionante la recentul Campionat Mondial.

Conform spaniolilor de la AS.com, şefii campioanei Italiei negociază cu Diego Godin.Fundaşul de 32 de ani are ”pe masă” un contract pe trei sezoane, cu un salariu de 4.5 milioane de euro pe sezon. Pentru a-l aduce pe fundaşul uruguayan în Italia, şefii grupării torineze sunt nevoiţi să scoată din buzunar 20 de milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere din actualul contract al lui Godin cu Atletico Madrid.

Diego Godin îmbracă tricoul lui Atletico Madrid din 2010, timp în care a cucerit două trofee Europa League , un titlu de campion, o Cupă şi o Supercupă a Spaniei.

Ar fi al şaptelea transfer al lui Juventus din această vară, după Emre Can, Giangicomo Magnani, Andrea Favilli, Mattia Perin, Joao Cancelo şi Cristiano Ronaldo.