• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Petrocub Hânceşti a învins-o din nou pe Sheriff Tiraspol

Petrocub Hânceşti a învins-o din nou pe Sheriff Tiraspol

There are no translations available.

Echipa Petrocub Hânceşti a învins-o ieri, pe teren propriu, în etapa a 15-ea a  campionatului naţional de fotbal, a doua oară pe Sheriff Tiraspol în actuala ediţia a turneului, relatează MOLDPRES.

Scorul înregistrat, ca şi în precedentă partidă, a fost minimal, 1-0. Autorul reuşitei este Bejan, care a fost legitimat la Petrocub relativ recent. Golul a fost marcat pe contraatac.

Iată ce a declarat la conferinţa de presă de la finele întâlnirii antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu: „Felicit echipa. Astăzi Dumnezeu a fost cu noi. Am avut la startul partidei câteva probleme referitoare la componenţă. Câţiva jucători sunt accidentaţi. Cei care au apărut în teren au depus maximum de eforturi şi au fost răsplătiţi cu victoria consemnată. Am cedat în primul sfert de oră, dar în continuare am echilibrat jocul. Am jucat pe contraatac şi ne-a reuşit”, a spus tehnicianul.

Antrenorul formaţiei-oaspete, Goran Sablic, a declarat că echipei îi lipseşte un atacant eficient, concentrarea, măiestria în realizarea fazelor de gol. „Am avut totul la îndemână: superioritate teritorială, jocul, fazele de gol, dar am ratat. În primele zece minute de joc am creat, minimum, trei faze de gol, dar le-am irosit. Spre finele reprizei a doua i-am permis partenerei de joc să recupereze mingea şi, ca urmare, a marcat. În repriza a doua am creat, din nou, destule faze de gol, dar iarăşi am ratat. N-are cine marca, lipseşte concentrarea, măiestria”, a spus tehnicianul.

În celelalte partide ale etapei a 15-ea au fost înregistrate următoarele rezultate: Sfântul Gheorghe Suruceni – Dinamo-Auto Tiraspol 5-2, Zaria Bălţi – Speranţa Nisporeni 0-0, Milsami Orhei – Zimbru Chişinău 1-1.

Clasamentul campionatului are următoarea configuraţie: 1. Sheriff (33 de puncte), 2. Milsami (31 p.), 3. Petrocub (25 p.), 4. Speranţa (16 p.), 5. Sfântul Gheorghe (15 p.), 6. Zimbru (14 p.), 7. Dinamo-Auto (12 p.), 8. Zaria (10 p.).

Petrocub a mai învins-o pe Sheriff şi în etapa a opta a campionatului, disputată pe 19 mai curent.