• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Lotul naţional de fotbal U-21 a jucat la egalitate cu selecţionata Belarusului

Lotul naţional de fotbal U-21 a jucat la egalitate cu selecţionata Belarusului

There are no translations available.

Echipa naţională de fotbal Under-21 a încheiat ieri la egalitate (2-2), la stadionul din Orhei, meciul retur disputat cu reprezentativa Belarusului în preliminariile Campionatului European, relatează MOLDPRES.

Marcatori: Oancea (56), V. Damașcan (75) – Ebong (23), Shevchenko (34).

A fost o partidă viu disputată, cu faze frecvente de gol la ambele porţi. Oaspeţii au deschis scorul în urma unei pătrunderi în careul de 16 metri şi l-au majorat în urma unei centrări. Gazdele au redus din handicap din lovitură de pedeapsă executată din vecinătatea careului de 16 metri şi au egalat, de asemenea, după o centrare în careul de pedeapsă, de la câţiva metri de poartă.

Antrenorul formaţiei belaruse, Liudas Rumbutis, a opinat la conferinţa de presă că este nemulţumit de scorul înregistrat. „Am mizat mult pe victorie în acest meci. Sunt nesatisfăcut de rezultatul consemnat. Au fost două reprize diferite. În prima am marcat şi am fi putut primi goluri. Într-a doua am jucat mai bine, dar am încasat două goluri. Oricum, mai avem şanse de a ne califica în finala campionatului”, a spus tehnicianul.

Antrenorul secund al lotului moldovean, Vitalie Culibaba, a declarat că este satisfăcut de prestaţia jucătorilor. „Am revenit după 0-2 şi asta contează mult în fotbal din mai multe puncte de vedere. A fost o partidă de fotbal calitativ. Vom munci în continuare pentru a îmbunătăţi jocul echipei și rezultatele ei”, a spus tehnicianul.

Echipa moldoveană a evoluat în următoarea componenţă: Tâmbur, Craciun, A. Macrițchii, V. Macrițchii (Țurcan, 67), Marandici, Oancea, Stână (Cojocaru, 58), Svinarenco, Bejan (Dragan, 75), Caimacov, Damașcan.

La meci au fost prezenţi aproximativ 1.100 de spectatori.

În meciul tur echipa moldoveană a cedat cu scorul 1-3.

Clasamentul grupei are următoarea configuraţie: 1. Grecia (19 puncte), 2. Croaţia (16 p.), 3. Cehia (13 p.), 4. Belarus (11 p.), 5. Moldova (4 p.), 6. San Marino (0 p.).