• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football "Pogba i-a spus da lui Juventus"

"Pogba i-a spus da lui Juventus"

There are no translations available.

"Pogba i-a spus da lui Juventus" a notat publicaţia din Italia, Corriere dello Sport. Jurnaliştii din Peninsulă scriu că mijlocaşul lui Manchester United ar putea ajunge lângă portughezul Cristiano Ronaldo în această iarnă.

Tensiunea dintre Pogba şi Jose Mourinho din vestiarul de pe Old Trafford a atins limita suportabilităţii, iar jucătorul francez îşi doreşte să se întoarcă la formaţia din Torino, pe care o numeşte "familia mea".

Pogba a jucat în urmă cu două săptămâni pe stadionul lui Juventus în Liga Campionilor în tricoul lui United, iar fanii italieni l-au primit cu braţele deschise. Gruparea din Manchester s-a impus în faţa "Bătrânei Doamne" cu 2-1, iar Pogba a fost unul dintre marcatorii englezilor, însă acesta a preferat să nu se bucure la golul său.

La finalul meciului, întrebat de jurnalişti dacă va reveni în Italia, Pogba nu a vrut să intre în conflicte şi a preferat să răspundă simplu: "Cine ştie? Acum sunt la United".

Cotat de site-urile de specialitate la 90 de milioane de euro, Paul Pogba a jucat 15 meciuri în acest sezon. Campion mondial în vară cu naţionala Franţei, mijlocaşul de 25 de ani a marcat în actuala stagiune 5 goluri şi a oferit 4 pase decisive.

Paul Pogba a fost cumpărat în 2016 de Manchester United, de la Juventus, pentru 105 milioane de euro, după ce a ajuns gratis pe ruta inversă cu patru ani mai devreme.