• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Pep Guardiola a lăsat acasă bolidul de lux Bentley

Pep Guardiola a lăsat acasă bolidul de lux Bentley

There are no translations available.

Antrenorul catalan şi-a lăsat bolidul de lux, Bentley, în garaj şi a fost surprins la volanul unei maşini de 5 ori mai ieftine.

Înaintea confruntării din etapa cu numărul 13 din Premier League cu West Ham, încheiată cu victoria lui Manchester City, 4-0, Pep Guardiola a fost surprins de paparazzii britanici conducând o maşină electrică de aproximativ 40 de mii de euro, un Nissan Leaf. Tehnicianul a primit maşina de la unul dintre sponsorii grupului.

Numele automobilului pe care Nissan l-a comercializat din 2010, LEAF, vine de la ”Leading, Environmentally Friendly, Affordable, Family Car”. A fost al doilea model al constructorului japonez de autoturisme 100% electric după Hypermini, produs între 1999 şi 2001.

În 2011, LEAF a fost desemnat Automobilul Anului în Europa. Iar din decembrie 2015, acesta a devenit cel mai vândut vehicul autonom în totalitate electric din lume. Pe continentul nostru, cele mai multe unităţi s-au comercializat în Norvegia (peste 15.000) şi Marea Britanie (peste 12.000).