• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Gigi Becali despre FCSB: Am investit 40 de milioane de euro, bani pe care mi i-am scos

Gigi Becali despre FCSB: Am investit 40 de milioane de euro, bani pe care mi i-am scos

There are no translations available.

Finanţatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre banii cu care a venit de acasă în momentul în care a preluat clubul roş-albastru, dar şi despre situaţia actuală a formaţiei: "echipa costă, hai să nu zicem 200, dar 150 de milioane de euro e clar".

"Normal, trebuia să intru în faliment, când am intrat în fotbal. De ce, pentru că erau multe datorii de achitat. Dar, am investit 40 de milioane de euro, bani pe care mi i-am scos între timp. Acum, sunt pe zero", a spus Gigi Becali, la Digi Sport, care a mai adăugat:

"Câştigul meu este de 10 milioane de euro, plus 200 de milioane de euro, cât costă echipa. Eu sunt pe zero acum. Cum spuneam, am scos vreo 10 milioane de euro, dar echipa costă, hai să nu zicem 200, dar 150 de milioane de euro e clar. Cred că pot să o vând cu suma asta. Ca să nu mai spun şi de patrimoniu, pentru că am jucători extrem de valoroşi. Spuneţi voi de mine că exagerez, dar o să mai stăm noi de vorbă la anul".

Becali s-a comparat cu patronii cluburilor importante din România. Omul de afaceri susţine că a gestionat bine echipa în aceşti ani:

"Toată lumea mă acuză pe mine, că nu ştiu ce fac, dar uitaţi-vă, Porumboiu, faliment cu Vaslui, Dinamo, insolvenţă, Rapid, faliment, Bucşaru cu Urziceni, faliment, Paszkany, de la CFR, insolvenţă".

Cel mai greu moment: "Plângeam la puşcărie"

"Cele mai mari emoţii le-am trăit atunci, când am intrat în puşcărie, când aveam procesul la UEFA pentru retrogradare. Caz de corupţie! Băsescu a ajutat ca Steaua să nu fie retrogradată. Băsescu a intervenit, dar ce a făcut nu pot să spun. Dacă vrea, poate să spună Mircea Sandu mai multe. Băsescu l-a chemat pe Mircea Sandu, dar mai multe nu vă pot spune. Şi cu Livia Stanciu, şi cu motivarea, cu tot.

Când am intrat în puşcărie plângeam la rugăciune, pentru că nu voiam să se bucure vrăşmaşii mei, adică să nu dispară Steaua. Când am aflat că am fost achitaţi de UEFA am plâns de bucurie, pentru că altfel pierdeam tot", a mai spus Becali, la Digi Sport.