• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football „Regele” fotbalului românesc a împlinit marţi, 5 februarie, 54 de ani

„Regele” fotbalului românesc a împlinit marţi, 5 februarie, 54 de ani

There are no translations available.

Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai buni fotbalişti români din toate timpurile, a împlinit 54 de ani pe 5 februarie. Tot în această zi, sunt născute alte două nume importante din sportul "rege", Cristiano Ronaldo şi Neymar, jucători care au împlinit 34, respectiv 27 de ani.

Pe site-ul oficial al echipei FC Viitorul a fost postat un mesaj special pentru ”Rege":

„Cu ocazia aniversării zilei de naştere, conducerea Academiei de fotbal Gheorghe Hagi şi a FC Viitorul, colectivul tehnic şi jucătorii îi urează managerului tehnic Gheorghe Hagi un călduros La Mulţi Ani, multă sănătate, putere de muncă, bucurii, fericire şi împliniri alături de cei dragi şi cât mai multe satisfacţii pe toate planurile".

Hagi a fost desemnat de şapte ori cel mai bun jucător român al anului şi a fost inclus de FIFA pe lista primilor 100 de fotbalişti din istorie. Farul, Sportul Studenţesc, Steaua, Real Madrid, Brescia, Barcelona şi Galatasaray sunt cluburile pentru care a evoluat şi are în palmares şapte titluri de campion, trei în România şi patru în Turcia, trei Cupe ale României, două Supercupe ale Spaniei, două Cupe ale Turciei, o Supercupă a Turciei, Cupa UEFA cu Galatasaray şi două Supercupe ale Europei, cu Steaua şi Galatasaray.