• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Lăcătuş: Un soldat din Armata Română câştigă mai mult decât un fotbalist al Stelei în Liga a 4-a

Lăcătuş: Un soldat din Armata Română câştigă mai mult decât un fotbalist al Stelei în Liga a 4-a

There are no translations available.

Marius Lăcătuş a vorbit, în cadrul unei conferinţe de presă organizate miercuri, despre salariile de la CSA Steaua. Antrenorul a recunoscut că elevii săi nu sunt remuneraţi cu sume foarte mari. A făcut o comparaţie cu câştigurile militarilor, despre care a spus că ar lua mai mult.

"Nu cred că vor fi probleme cu plata salariilor. Mie nu îmi place să vorbesc despre partea financiară, însă să nu se creadă că la Steaua, în Liga a 4-a, se câştigă cine ştie cât. Cred că un soldat din Armata Română câştigă mult mai mult decât un fotbalist al Stelei în Liga a 4-a. Nu suntem invidioşi. Chiar le mulţumesc jucătorilor că au fost înţelegători, pentru că pentru cei mai vechi salariile au stagnat. Câştigă şi acum aceiaşi bani ca în primul an. Pentru că în momentul în care nu îţi îndeplineşti obiectivul e foarte greu să creşti salariile", a spus Lăcătuş.

Principalul obiectiv al CSA este promovarea în Liga a 3-a. Totuşi, Marius Lăcătuş a declarat că nu a discutat cu fotbaliştii săi care ar fi primele dacă echipa va încheia pe primul loc la finalul campionatului: "Nici nu am discutat de prime de promovare. Noi nu ne gândim neapărat la partea financiară. Sigur că e un lucru foarte important în viaţa fiecăruia, dar mergem cu gândul cam departe. Îi lăsăm pe cei din conducere să ne facă o surpriză la sfârşit de sezon în cazul în care vom promova. Noi acceptăm cu mare plăcere", a încheiat Lăcătuş.

CSA Steaua a încheiat pe primul loc turul Ligii a 4-a, cu 43 de puncte, cu 14 victorii şi un singur egal. Următoarea clasată este CS FC Dinamo, la 5 puncte distanţă.