• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football ZIMBRU, RĂSTURNARE DE SITUAŢIE

ZIMBRU, RĂSTURNARE DE SITUAŢIE

There are no translations available.

Lovitura de teatru la Zimbru Chişinău, relatează publika.md. Fotbaliştii clubului galben-verde au fost chemaţi la antrenamente pentru a se pregăti pentru noua stagiune a Diviziei Naţionale de fotbal după ce la începutul lunii fuseseră anunţați că pot pleca liberi de contract și fără nicio pretenţie finaciară.

S-a vorbit că clubul este în pragul falimentului, iar patronul Nicolae Ciornîi nu este capabil să continue finanţarea.

"Am 3 copii şi situaţia nu este prea bună. Nu pot să iau o decizie acum. I-am zis că trebuie să mă gândesc, să vorbesc cu soţia ca să luăm o decizie împreună. Eu pot să mă întorc la Zimbru, dar în situaţia de acum sunt legat că mă antrenez cu Milsami", a spus mijlocașul Alexandru Onică.

Zimbru nu va relua antrenamentele sub conducerea românului Sorin Colceag. Sub comanda acestui tehnician "galben-verzii" s-au clasat pe locul 4 în sezonul trecut şi s-au calificat în semfinalele Cupei Moldovei.

"Nu am avut nicio discuţie cu clubul de acum 2-3 săptămâni. Nu am vorbit cu nimeni, nu ştiu nimic. Mi-a plăcut ce am trăit acolo cu echipa şi mi-ar fi dorit să continui. Mai departe, la momentul de faţă, nu pot să vă spun nimic, pentru că chiar nu ştiu despre ce e vorba", a spus antrenorul Sorin Colceag.

Directorul general Alexandru Oprea a refuzat să comenteze situaţia. Clubul Zimbru a fost fondat în 1947. De-a lungul timpului "galben-verzii" au cucerit 8 titluri de campioni, 6 cupe şi o Supercupă a Moldovei.