• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Echipa Agarista Anenii Noi a devenit campioană naţională la fotbal în sală

Echipa Agarista Anenii Noi a devenit campioană naţională la fotbal în sală

There are no translations available.

Formaţia Agarista Anenii Noi a obţinut în week end, la complexul de sporturi Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu,titlul de campioană naţională la fotbal în sală, relatează MOLDPRES.

În meciul decisiv pentru titlu ea a a învins cu scorul 3-1 echipa Alga-PGU Tiraspol.Pe locul trei s-a clasat FC Femina Chişinău care a întrecut formaţia LTPS-2 cu scorul 4-1.

Cea mai bună jucătoare a fost desemnată Natalia Munteanu (Agarista). "Sunt bucuroasă că am reuşit această performanţă. Să devii campion este un lucru plăcut”, a declarat pentru mass-media jucătoarea. Cea mai bună marcatoare cu 17 reuşite a devenit Carolina Şabur de Alga-PGU.

Meciurile finale au fost urmărite din tribune de Președintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal (FMF), Pavel Cebanu. La ceremonia oficială de premiere au participat Alexandru Golban, director al selecționatelor specializate de fotbal ale FMF, Anatol Teslev, membru al Comitetului executiv al FMF, Vladimir Colbasiuc, Secretarul General al Asociaţiei de Futsal din Moldova.

Campionatul s-a desfăşurat a doua oară şi a reunit 10 echipe. Agarista a cucerit al doilea an consecutiv titlul de campioană.