• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Juventus se distanţează la 16 puncte de locul doi

Juventus se distanţează la 16 puncte de locul doi

There are no translations available.

Juventus s-a impus pe terenul lui Napoli, duminică, scor 2-1, iar formaţia pregătită de Massimiliano Allegri se distanţează la 16 puncte în fruntea clasamentului din Serie A.

Partida a început cum nu se putea mai rău pentru gazde, portarul Alex Meret fiind eliminat după numai 25 de minute în urma unui fault comis de acesta la marginea careului asupra lui Cristiano Ronaldo. Kevin Malcuit l-a pus în dificultate cu o pasă imprecisă, iar goalkeeper-ul lui Napoli s-a văzut nevoit să faulteze.

Din lovitura libera rezultată, Miralem Pjanic a deschis scorul, în minutul 28, iar zece minute mai târziu, Emre Can a majorat avantajul pentru Juventus, care a intrat la pauză cu scorul de 2-0 şi un jucător mai mult pe teren.

A urmat o perioadă de dominaţie a lui Napoli, iar napoletanii au înscris în minutul 61, prin Jose Callejon, care a reluat în plasă, după o centrare în careu a lui Lorenzo Insigne. Echipa lui Ancelotti putea obţine egalarea, arbitrul Gianluca Rocchi dictând penalti pentru Napoli după un henţ al lui Alex Sandro în interiorul careului, în minutul 84. Insigne a tras în bară, iar cele trei puncte au mers la Juventus.

În urma acestui rezultat, Juventus de distanţează şi mai mult în fruntea clasamentului din Serie A, având 72 de puncte după 26 de runde. Napoli rămâne pe locul secund, cu 56 de puncte, iar podiumul este completat de AC Milan, care are 48 de puncte.