• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Pedepse pentru piraterie acordate pentru transmiterea ilegală a meciurilor din Premier League

Pedepse pentru piraterie acordate pentru transmiterea ilegală a meciurilor din Premier League

There are no translations available.

Un judecător din Marea Britanie a condamnat trei bărbaţi la 17 ani de închisoare, după patru săptămâni de proces, aceştia făcându-se vinovaţi de fraudare a transmisiunilor meciurilor din Premier League.

Cei trei, Steven King, Paul Rolston şi Daniel Malone obţineau sume importante de bani din pirataria transmisiunilor meciurilor din prima ligă a Angliei.

Aceştia transmiteau ilegal partidele din Premier League în peste 1.000 de pub-uri, cluburi şi proprietăţi rezidenţiale din Marea Britanie. Ei au făcut nu mai puţin de 6,6 milioane de dolari profit. Cei care primeau semnalul transmisiei piratate plăteau, în medie, 26.000 de lire pe an pentru licenţele care le permiteau transmisia meciurilor din Premier League.

Drepturile TV din Premier League, între 2016 şi 2019, au însumat un profit de 6,6 miliarde de dolari, în timp ce noul contract pe trei sezoane, care va fi valabil din vara acestui an, depăşeşte 5,9 miliarde de dolari. King a primit şapte ani şi patru luni de închisoare, Rolston a primit o pedeapsă de şase ani şi patru luni, în timp ce Malone s-a ales doar cu trei ani şi trei luni în spatele gratiilor.