• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Wayne Rooney a înscris un gol de la peste 60 de metri

Wayne Rooney a înscris un gol de la peste 60 de metri

There are no translations available.

Wayne Rooney (33 de ani) a înscris un gol extraordinar, joi, în meciul echipei sale, DC United, contra celor de la Orlando City, scor 1-0, din campionatul nord-american de fotbal.

Fostul jucător de la Manchester United şi Everton l-a văzut ieşit din poartă pe portarul oaspeţilor şi a decis să şuteze din propria jumătate. Mingea l-a depăşit pe Brian Rowe, iar Rooney a reuşit unul dintre cele mai spectaculoase goluri din cariera sa.

A fost unicul gol al partidei de la Washington, DC United obţinând victoria. Echipa lui Rooney ocupă locul trei în Conferinţa de Est, cu 30 de puncte acumulate în 18 partide.

Wayne Rooney evoluează din iulie 2018 la DC United, pentru care a înscris deja 22 de goluri în 39 de apariţii. În acest sezon, acesta a înscris de 10 ori în 18 meciuri.

Englezul a fost unul dintre jucătorii emblematici ai lui Manchester United, atacantul evoluând în 559 de meciuri şi reuşind 253 de goluri. Rooney şi-a trecut în cont numeroase trofee, precum Liga Campionilor şi de cinci ori titlul în Premier League.