• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football FMF a reziliat contractul cu antrenorul Alexandru Spiridon

FMF a reziliat contractul cu antrenorul Alexandru Spiridon

There are no translations available.

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a reziliat de comun acord contractul cu antrenorul echipei naționale, Alexandru Spiridon, relatează MOLDPRES.

Comitetul Executiv a considerat nesatisfăcătoare rezultatele obținute de selecționata moldoveană. Alexandru Spiridon a fost instalat în funcţie în luna ianuarie a anului 2018. Lotul pregătit de el a disputat 16 meciuri în care a obţinut 3 victorii, a înregistrat 5 remize şi a suferit 8 înfrângeri. 

"Comitetul de Antrenori a apreciat nesatisfăcătoare evoluția echipei naționale. Avem un singur meci pozitiv, cel cu Andorra, jucat în zece. Respectiv, trebuia să luăm măsuri şi decizii", a declarat pentru mass-media președintele FMF, Leonid Oleinicenco.

Alexandru Spiridon nu a făcut declarații pentru presă. Anterior el a declarat, în repetate rânduri, că nu se ține cu orice preț de postul antrenorului-șef al echipei naționale.

Antrenor-șef interimar a fost numit ucraineanul Simion Altman, care exercita funcția directorului selecționatelor moldovene. Următorul meci din cadrul preliminariilor Campionatului Eurpean-2020, echipa națională îl va susține pe 7 septembrie cu reprezentativa Islandei, la Reykiavik.