• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Echipa Sfântul Gheorghe a învins-o în deplasare pe Petrocub

Echipa Sfântul Gheorghe a învins-o în deplasare pe Petrocub

There are no translations available.

Echipa Sfântul Gheorghe Suruceni, situată pe locul doi în clasamentul campionatului naţional de fotbal, a învins-o în etapa a 18-ea, în deplasare, pe formaţia Petrocub Hânceşti, care ocupă locul trei.

Ambele goluri au fost marcate de Cemârtan în minutele 67 (contraatac la limita ofsaidului şi execuţie din careul de 16 metri), 70 (lovitură din prima de la câţiva metri de poartă în urma unei centrări).

„Mulţumesc spectatorilor pentru susţinere. Regret că i-am dezamăgit cu rezultatul înregistrat. Jucătorii au evoluat la nivel maxim, dar Sfântul Gheorghe a fost mai bună în acest meci. Sper să tragem concluzii corecte în urma acestei înfrângeri", a declarat la conferinţa de presă antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu.

„Au fost două reprize diferite. Partenera de întrecere a avut de asemenea ocazii de a marca, dar jocul, de regulă, se uită, iar rezultatul înregistrat rămâne. Esenţialul este că am jucat foarte disciplinat şi am învins”, a spus antrenorul formaţiei Sfântul Gheorghe, Serghei Cebotari.

Tribunele stadionului din Hânceşti au fost aproape pline.

În celelalte partide au fost consemnate următoarele rezultate: Speranţa Nisporeni – Codru Lozova 1-0, Zimbru Chişinău – Dinamo-Auto Tiraspol 2-2, Sheriff Tiraspol – Milsami Orhei 2-1.

Clasamentul campionatului are următoarea configuraţie: Sheriff – 48 de puncte, Sfântul Gheorghe – 37 p., Petrocub – 31 p., Milsami – 29 p., Speranţa – 22 p., Dinamo-Auto – 22 p., Zimbru – 10 p., Codru – 3 p.