• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football PSG îl lasă pe Neymar la Barcelona pentru 222 de milioane de euro

PSG îl lasă pe Neymar la Barcelona pentru 222 de milioane de euro

There are no translations available.

PSG s-a săturat de dorinţa lui Neymar (27 de ani) de a se întoarce la Barcelona şi de interesul catalanilor pentru readucerea starului brazilian. Astfel, parizienii s-au decis să îl lase să plece, dar vor să facă acest lucru în condiţiile lor.

După ofertele modeste trimise de Brcelona, PSG a decis că transferul se face doar pentru 222 de milioane de euro, anunţă Marca. Recent, selecţionerul Brazilieia a recunoscut că a vorbit la telefon cu Neymar, care i-a transmis că se află într-o formă foarte bună din punct de vedere mental. Este bucuros că, în momentul de faţă, există discuţii între PSG şi un club, iar plecarea s-ar putea concretiza.”Am vorbit cu el la telefon. Mi-a transmis că e liniştit. În acest moment există negocieri, aşteaptă ca PSG să decidă şi să se lămurească situaţia. Un jucător de nivelul lui Neymar nu va lipsi de la naţionala Braziliei.

Nu a participat la antrenamentele tactice, dar a efectuat toate antrenamentele fizice cu PSG. A vorbit şi cu antrenorul personal şi e ok. E în cea mai bună condiţie să joace”, a declarat Tite, citat de footmercato.net. Catalanii erau dispuşi să ofere 100 de milioane de euro şi un jucător la alegere, dar PSG se opune transferului, pentru mai puţin de 222 de milioane de euro.

Cotat la 180 de milioane de euro, Neymar Jr a adunat 58 de jocuri oficiale pentru PSG şi a reuşit să înscrie 51 de goluri. În cele două sezoane petrecute la PSG, Neymar a cucerit 6 trofee: două titluri, Cupa Franţei, Cupa Ligii şi două Supercupe ale Franţei.