• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Carlos Puyol a refuzat propunerea de a deveni directorul sportiv al clubului FC Barcelona

Carlos Puyol a refuzat propunerea de a deveni directorul sportiv al clubului FC Barcelona

There are no translations available.

Fostul mare jucător al Barcelonei, Carlos Puyol, a anunţat prin intermediul reţelelor de socializare că a refuzat oferta primită de la clubul blaugrana pentru a ocupa funcaţia de director sportiv.

Potrivit marca.com, Josep María Bartomeu a încercat încă de la începutul lunii septembrie să îl convingă pe legendarul căpitan al catalanilor să preia postul rămas vacant, în urma demisiei lui Pep Segura de la finalul lunii iulie.

"Sper să ajungem la un acord pentru că are foarte clară ideea de fotbal şi de o echipă organizată. A fost în afara clubului, a muncit şi s-a pregătit şi mai bine", spunea atunci oficialul Barcelonei. Planul lui Bartomeu era să întărească latura sportivă a conducerii, formată din Ramon Planes şi Eric Abidal.

Carlos Puyol a refuzat însă oferta, explicând motivul într-un mesaj postat pe contul lui de Twitter.

"În ultimele săptămâni au apărut mai multe articole în care se vorbea despre revenirea mea la FC Barcelona în funcţia de Director Sportiv. Din cauza acestor informaţii mă simt obligat să transmit familiei catalane că, după ce m-am gândit mult, am decis să nu accept propunerea clubului.