• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Paul Gascoigne a povestit cum a învins dependenţa de alcool.

Paul Gascoigne a povestit cum a învins dependenţa de alcool.

There are no translations available.

Fostul internaţional englez, Paul Gascoigne, era dependent de alcool, dar povesteşte cum a reuşit să înfrunte această luptă. Acesta spune că i s-au montat nişte capsule în stomac care îi provoacă o senzaţie de greaţă cînd întrece măsura.

Paul Gascoigne a început să aibă probleme cu alcoolul după ce şi-a încheiat cariera de fotbalist şi a fost internat în repetate rînduri la dezalcoolizare.

"Am fost în Australia şi am cheltuit 20.000 de lire sterilne pentru o operaţie mai puţin ortodoxă! Practic, mi-au cusut în stomac nişte capsule care provoacă o senzaţie de greaţă cînd depaşeşti măsura. Adică pot să beau o bere sau un pahar de vin cu prietenii, dar nu mai mult. Daca întreci limita, efectele sînt greu de descris, nu le uiţi prea repede. Eu voiam mereu să mă îmbăt, iar uneori 50 de pahare nu erau suficiente.

Acum pot să trec pe lîngă rafturile de bautură din supermarket, iar mîna mea nu se mai îndreaptă automat spre sticle. Pot sa rezis tentaţiei! Dacă unii sînt experţi în vinuri, eu ma consider expert în dezalcoolizare. Am încercat orice, siropuri, laxative, medicamante, dar acum mă simt bine", a spus Paul Gascoigne