• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Andorra – Moldova 0-3

Andorra – Moldova 0-3

There are no translations available.

Echipa națională de fotbal a învins ieri, în deplasare, cu scor categoric (3-0), într-un meci amical, reprezentativa Andorrei.Golurile au fost marcate de Epureanu (13, 52) și Henrique (22).

Lliderii echipei moldovene au declarat că victoria obținută se datorează mai multor factori. ”Nu este ușor să cîștigi la o echipă care se apără mereu. Este foarte bine că am învins. Victoria întotdeauna este plăcută”, a spus căpitanul echipei Alexandru Epureanu. ”Am fost în teren o echipă unită. Am promis fanilor că vom cîștiga și am învins”, a spus Igor Armaș. ”Am reușit să marcăm în primele minute de joc și în continuare a fost mai ușor de jucat”, a opinat Alexandru Gațcan. ”Sînt bucuros că am reușit să marchez, că am învins. A fost greu de jucat, pentru că gazonul a fost moale”, a subliniat Henrique.

Lotul condus de antrenorul Ion Caras a evoluat în următoarea componență:

Ilie Cebanu, Igor Armaș, Veaceslav Posmac (Ștefan Burghiu, 80), Petru Racu, Alexandru Epureanu, Artur Ioniță, Alexandru Gațcan, Igor Picușciac (Eugen Sidorenco, 68), Alexandru Dedov, Luvannor Henrique (Radu Gînsari, 84), Alexandru Antoniuc (Artur Patraș, 80).