• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Goluri, golgheteri, spectatori la „Cupei Federaţiei” la fotbal

Goluri, golgheteri, spectatori la „Cupei Federaţiei” la fotbal

There are no translations available.

La turneul de fotbal „Cupa Federaţiei”, care se desfăşoară în premieră, au fost disputate în week-end meciurile etapei a treia.

Iată rezultatele înregistrate: Milsami Orhei – FC Floreşti 2-0, Dinamo-Auto Tiraspol - Sfântul Gheorghe Suruceni 2-1, Zimbru Chişinău – Codru Lozova 2-0, Petrocub Hânceşti – Sheriff Tiraspol 3-0, Speranţa Drochia – Dacia Chişinău 1-2.

Până în prezent au fost marcate 51 de goluri, informează site-ul Federaţiei de profil. În medie pe meci – câte 3.4 goluri. Golul al 50-ea a fost înscris de Ion Dragan de la Sfântul Gheorghe (Suruceni).

Trei jucători, Roman Volkov (Sfântul Gheorghe), Vadim Gulceac (Petrocub Hâncești) și Vasile Smîntînă (Milsami) au marcat câte 3 goluri și conduc în clasamentul golgheterilor.

La cele 15 meciuri jucate au fost prezenţi în tribunele stadioanelor 2300 de spectatori, în medie – câte 153 de spectatori pe meci. Cei mai mulţi spectatori (câte 300) au venit la meciurile Zimbru Chişinău – Codru Lozova și Speranța Nisporeni – Dacia Chişinău din cadrul etapei a treia.

Competiția este rezervată exclusiv cluburilor din Divizia Națională. Formațiile sunt împărțite în două grupe, a câte cinci în fiecare. Câștigătoarele grupelor vor juca finala pe 6 martie. În aceeași zi va deveni cunoscut și clasamentul final al turneului. Fondul de premiere al competiției este de 30.000 de euro. Federaţia Moldovenească de Fotbal intenționează să organizeze acest turneu cu regularitate, iar în viitor, posibil, să-l transforme în unul internațional.