• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Ronaldinho rămâne închis în hotelul din Paraguay

Ronaldinho rămâne închis în hotelul din Paraguay

There are no translations available.

Ronaldinho, 39 de ani, și fratele său nu au voie să iasă din hotelul la care sunt cazați în Paraguay, fiind păziți de poliție. Vor da mâine dimineață declarații. Wilmondes Sousa Lira e acuzat că le-ar fi procurat actele false paraguayene, acesta fiind deja arestat.

Încă un moment tulbure al vieții lui Ronaldinho. Fostul mare fotbalist brazilian e închis într-un hotel din Asunción, păzit de poliție. Și el, și fratele său, Roberto Assis, care îi este și impresar.

Cei doi veniseră în capitala Paraguayului pentru a participa la un eveniment caritabil. Autoritățile locale susțin că au fost alertate încă de la aeroport. Actele prezentate erau false. Surprinzător, ambii aveau documente paraguayene contrafăcute.

Dar nu s-a intervenit atunci, pentru că zeci de persoane îl așteptau pe Dinho și situația putea degenera. De aceea, polițiștii au acționat la hotel.

+5 FOTO

Potrivit UOL Esporte, acordul Mercosur le permite brazilienilor să intre în Paraguay fără pașaport. Tocmai de aceea, s-a creat o confuzie. Gilberto Fleitas, unul dintre anchetatori, a dezvăluit că, la plecarea din Țara Cafelei, Ronaldinho și Roberto au arătat pașapoartele braziliene.

Controversa cu pașaportul lui Ronaldinho dura de un an și jumătate. În 2018, după ce s-a descoperit că el și fratele lui aveau o construcție ilegală pe malul lacului Guaíba, într-o rezervație naturală, au fost amendați cu 8,5 milioane de reali (1,6 milioane de euro).

Și, în luna noiembrie a acelui an, autoritățile braziliene le-au confiscat pașapoartele, pentru a-i obliga să plătească. În septembrie 2019 însă, fostul fotbalist a ajuns la un acord și li s-au returnat actele.