• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Sindicatul fotbaliștilor englezi a solicitat schimbări din cauza coronavirusului

Sindicatul fotbaliștilor englezi a solicitat schimbări din cauza coronavirusului

There are no translations available.

Sindicatul jucătorilor englezi (PFA) consideră că Premier League ar trebui să ia în calcul reducerea duratei normale de 90 minute a meciurilor pentru a permite încheierea sezonului suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, relatează mai multe surse electronice.

Preşedintele PFA, Gordon Taylor, a declarat la BBC Radio 4 că propunerea ar trebui să se numere printre opţiunile care trebuie luate în calcul în contextul relaxării restricţiilor impuse de Covid-19 şi spune despre jucători că: "Nu sunt proşti! Trebuie să fie mulţumiţi de condiţii. Nu ştim cum va fi viitorul, dar ştim care sunt propunerile aduse, ideile aduse, posibilitatea de a face mai multe înlocuiri, meciuri care nu se vor mai desfăşura în reprize de 45 minute, discuţii despre jucarea pe terenuri neutre. Din punct de vedere ideal, vrei să menţii integritatea competiţiei şi bineînţeles asta înseamnă să joci acasă şi în deplasare, să ai la dispoziţie acelaşi lot înainte de suspendare. Sunt multe lucruri de luat în vedere, dar peste toate, pot fi sezoanele încheiate şi mai ales încheiate în siguranţă?'', a declarat Taylor.

La momentul suspendării Premier League, înaintea ultimelor nouă etape, Liverpool este lider cu 82 puncte, cu un avans de 25 puncte faţă de campioana Manchester City. Campionatul R. Moldova din anul curent urma să înceapă în martie, dar a fost amânat din cauza coronavirusului.