• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Paulo Dybala a scăpat de coronavirus și a reluat antrenamentele

Paulo Dybala a scăpat de coronavirus și a reluat antrenamentele

There are no translations available.

Argentinianul Paulo Dybala de la Juventus Torino (Italia) s-a recuperat de COVID-19 și s-a întors la centrul sportiv de la Continassa, antrenându-se zilnic, inclusiv duminică, în ziua liberă acordată jucătorilor de antrenorul Maurizio Sarri, relatează MOLDPRES cu referire la AGERPRES.

"Dybala a efectuat, conform protocolului, o dublă verificare, cu teste diagnostice pentru Covid-19, ale căror rezultate sunt negative", a precizat Juventus într-un comunicat.

De asemenea, se antrenează individual, conform indicaţiilor, Bentancur, Cuadrado, Federico Bernardeschi, Leonardo Bonucci, Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Mattia De Sciglio, Carlo Pinsoglio, Daniele Rugani, bosniacul Miralem Pjanic şi galezul Aaron Ramsey, a transmis Juventus.

Portughezul Cristiano Ronaldo, care a revenit la Torino pe data 4 mai de la Madeira (Portugalia), s-a antrenat în casa sa din Torino, întrucât este nevoit să respecte perioada de 15 zile de carantină înainte de a putea reveni la centrul sportiv al lui Juventus.

Echipa torineză mai aşteaptă doar doi din cei 11 jucători plecaţi din Italia să se întoarcă din ţările lor, argentinianul Gonzalo Higuain şi francezul Adrien Rabiot, ultimul refuzând revenirea în semn de protest faţă de reducerile salariale decise de conducerea clubului.