• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Șapte jucători ar putea pleca de la Barcelona

Șapte jucători ar putea pleca de la Barcelona

There are no translations available.

Jurnaliștii spanioli de la Sport.es au publicat o listă de șapte jucători pe care FC Barcelona vrea să îi includă în tranzacții pentru a aduce alți jucători pe Camp Nou, relatează MOLDPRES.

Sursa citată scrie că Junior Firpo, Nelson Semedo, Ivan Rakitic, Samuel Umtiti, Arturo Vidal, Carles Alena și Rafinha pot pleca ”la schimb” la alte echipe pentru jucătorii pe care Barcelona îi vrea. Pe lângă cei enumerați, mai sunt fotbaliști care ar putea să o părăsească pe Barcelona în această vară.

Lautaro Martinez este atacantul de la Inter Milano pe care Barcelona vrea să îl aducă pe Camp Nou. Cotidianul spaniol ”Sport” anunță pe prima pagină că cele două cluburi au ajuns la o înțelegere. Spaniolii mai scriu faptul că Lautaro s-a înțeles deja cu Barcelona și va semna un contract pe 4 sezoane. Suma de transfer ar fi de 60 de milioane de euro. Lautaro mai are contract cu Inter până în 2023. Argentinianul a ajuns la echipa din Milano în 2018, fiind cumpărat de la Racing Club pentru suma de 25 de milioane de euro.