• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Popescu l-a înlocuit pe Dobrovolschi la Veris Chișinău

Popescu l-a înlocuit pe Dobrovolschi la Veris Chișinău

There are no translations available.

Ilian Popescu l-a înlocuit pe Igor Dobrovolschi în funcția antrenorului-șef al echipei de fotbal Veris Chișinău, a declarat astăzi  Vitalie Grosu, directorul general al clubului.

”Veris a încheiat la egalitate primele două meciuri disputate după reluarea campionatului și a coborît pe locul patru în clasament. Faptul ca atare nu intră în calculele noastre. Obiectivul trasat este să ne clasăm pe un loc premiant și să obținem dreptul de a concura în turneele intercluburi europene. Am decis ca echipa să fie pregătită în continuare de Lilian Popescu. În zilele imediat următoare vom semna contractul cu el”, a declarat oficialul.

Lilian Popescu a opinat că decizia luată este una corectă. ”Regret că mă despart de FC Costuleni. Devenisem ca o familie unită. Consider, însă, că am luat o decizie corectă, justă. La Veris sper să obțin rezultate bune, să atingem sarcina schițată de conducerea clubului. Obiectivul este să ne situăm pe locul doi în clasament la finele campionatului. În cazul în care el nu va fi atins atunci voi demisiona”, a declarat tehnicianul.

Veris se situează pe locul patru în clasament și a acumulat pînă în prezent 39 de puncte. FC Costuleni ocupă locul cinci în top cu 37 de puncte adunate.