• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Meciul Manchester United-Manchester City s-ar fi soldat cu moartea a 37 de oameni

Meciul Manchester United-Manchester City s-ar fi soldat cu moartea a 37 de oameni

There are no translations available.

Meciul de fotbal Manchester United-Manchester City (2-0), disputat pe 8 martie curent, ar fi contribuit la răspândirea virusului Covid-19 în Marea Britanie, potrivit unui studiu publicat de cotidianul The Guardian, relatează MOLDPRES.

Ultimele evenimente sportive majore desfăşurate pe teritoriul Angliei, înainte de oprirea competiţiilor din cauza pandemiei de coronavirus, fac obiectul mai multor studii.Potrivit The Guardian, unul dintre acestea, efectuat de cabinetul de consultanţă în domeniul sănătăţii Edge Health, derby-ul oraşului Manchester din luna martie ar fi fost la originea a cel puţin 37 de decese legate de Covid-19.

• În Marea Britanie s-au îmbolnăvit până acum 279.856 de persoane şi au murit 39.728 din cauza noului coronavirus.

Un alt ziar englez, Sunday Times, a dezvăluit anterior că, în urma meciului FC Liverpool - Atletico Madrid (2-3), disputat pe 11 martie în Liga Campionilor, cel puţin 41 de persoane au decedat din cauza noului coronavirus.

Festivalul Cheltenham, unul dintre cele mai importante evenimente hipice ale anului, care a avut loc între 10 şi 13 martie, a fost se pare un alt focar de infectări cu Covid-19 în Anglia, care ar fi generat la rândul său 54 de decese, notează Agerpres.