• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football FMF va prelua procesul de amenajare a stadionului din Nisporeni

FMF va prelua procesul de amenajare a stadionului din Nisporeni

There are no translations available.

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) va prelua procesul de însămânțare și amenajare a gazonului arenei sportive din Nisporeni, informează astăzi site-ul Federației, relatează MOLDPRES.

Informația a fost furnizată de președintele FMF, Leonid Oleinicenco, în urma vizitei de lucru, pe care a întreprins-o în localitate, precizează responsabilul departamentului mass-media a instituției, Sandu Grecu.

”S-au făcut prea multe investiții în stadionul din Nisporeni, ca să renunțăm atât de ușor la el. Federația își asumă responsabilitatea de amenajare a gazonului natural, astfel încât, deja din anul viitor, aici să se poată desfășura jocuri din campionatul Moldovei. Vă reamintim că anterior Federația a instalat sistemul nocturn pe Arena din Nisporeni”, a declarat Leonid Oleinicenco.

La Nisporeni, reprezentanții FMF s-au întâlnit cu președintele raionului, Vasile Mărcuță, președintele Asociației raionale de fotbal, Dan Ciobanu și cu Grigore Brașoveanu, directorul Școlii sportive din localitate.

Părțile au discutat despre implementarea Strategiei de dezvoltare a fotbalului moldovenesc, în special despre formarea claselor specializate de fotbal în cadrul școlilor din raionul Nisporeni. La fel, s-a stabilit programul de întreținere a terenului sintetic de dimensiuni standard din Nisporeni, la care Federația și-a asumat efectuarea lucrărilor de mentenanță, conform programului de susținere a terenurilor de fotbal din țară, inițiat de FMF.