• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Campionatul de fotbal în România va fi reluat cu un caz de COVID-19

Campionatul de fotbal în România va fi reluat cu un caz de COVID-19

There are no translations available.

Campionatul de fotbal în România, prima competiție pentru care a fost deja stabilită o dată de reluare (13-14 iunie), își va lua startul cu un caz de COVID-19, relatează MOLDPRES.

Dinamo este primul club din Liga 1 care a confirmat astăzi faptul ca atare. Magazinerul echipei a fost depistat pozitiv. Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, printr-un comunicat oficial, că soarta meciului formației Dinamo cu Chindia, programată inițial sâmbătă, se va decide după încheierea anchetei epidemiologice.

Conform comunicatului emis de Ligă, oficialul lui Dinamo a fost depistat pozitiv la al patrulea test de COVID-19, dar un eventual contact avut de magaziner cu jucătorii sau antrenorii echipei nu va putea fi cunoscut decât la finele anchetei.

Cel mai probabil, dacă se atestă faptul că jucătorii sau antrenorii de la Dinamo au intrat în contact cu magazinerul depistat pozitiv, întreg lotul va intra, pentru 14 zile, în izolare și cele patru meciuri programate în această perioadă, cu Chindia, Hermannstadt, Sepsi și FCSB, din turul semifinalei Cupei României, vor fi reprogramate.