• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Meciul de fotbal Petrocub – Sheriff va fi continuat la stadionul Zimbru

Meciul de fotbal Petrocub – Sheriff va fi continuat la stadionul Zimbru

There are no translations available.

Meciul de fotbal din manșa tur a semifinalelor Cupei Moldovei Orange, Petrocub - Sheriff, amânat ieri, 21 iunie, din cauza ploii torențiale de la Hâncești, care a inundat gazonul stadionului din localitate, va continua astăzi  seara la stadionul Zimbru din capitală, relatează MOLDPRES.

Partida va începe la ora 20.00. În urma ploii torențiale de ieri, terenul din Hâncești  a devenit impracticabil. Meciul a fost întrerupt în minutul 28, la scorul de 0-0, iar echipele au fost trimise la vestiare. După o jumătate de oră, oficialii partidei au decis că ea nu poate continua în condițiile meteo create.

Astfel, potrivit Regulamentului Cupei Moldovei Orange, p. 1.34 și al Campionatului R. Moldova, ediția 2019, p. 15.15, arbitrul principal împreună cu Delegatul și Observatorul partidei au decis că meciul trebuie să fie continuat a doua zi, luni, 22 iunie 2020, cu începere de la ora programată iniţial. Meciul va fi reluat din momentul întreruperii (din minutul întreruperii meciului, același loc, aceeași poziție de unde a fost întrerupt meciul). Raportul meciului rămâne fără schimbări.

În prima manșă tur semifinală, disputată ieri Sfântul Gheorghe Suruceni a învins cu scorul 5-2 echipa Speranța Nisporeni.

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a acceptat pe 18 iunie datele propuse de Federația Moldovenească de Fotbal. Din 21 iunie pot fi desfășurate meciurile contând pentru Cupa Moldovei Orange, iar din 3 iulie - campionatul național.