• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Ronaldinho intenționează să revină în fotbal

Ronaldinho intenționează să revină în fotbal

There are no translations available.

Brazilianul Ronaldinho se gândeşte serios să se reapuce de fotbal. Sud-americanul, acum în vârstă de 40 de ani, urmează să fie antrenat de celebrul Diego Maradona. Cele două staruri mondiale vor colabora la Gimnasia La Plata, club ce se află pe locul 19 în campionatul din Argentina, anunță Mediafax.

În prezent, Ronaldinho aşteaptă procesul din Paraguay, acolo unde a fost prins cu un paşaport fals. „Dințosul” a stat 32 de zile în închisoare și acum se află în arest la un hotel din Asuncion. „Totul este în regulă aici, încerc să îmi petrec timpul în cel mai bun mod posibi. Sunt 60 de zile de când stau închis. Oamenii probabil că îşi imaginează cât de greu este să nu mai poţi face lucrurile cu care erai obişnuit. Cred că îmi voi aminti toată viaţa de această experienţă complicată”, spunea Ronaldinho, pentru Mundo Deportivo, în ultimul său interviu.

Ronaldinho, fratele său și doi avocați au fost singurii oaspeți ai hotelului în perioada pandemia de coronavirus. Managerul stabilimentului, Emilio Yegros, a dezvăluit recent ce a discutat cu fotbalistul brazilian, considerat unul dintre cei mai buni din istoria sportului-rege. „El nu și-a pierdut buna dispoziție și face glume. Pare un tip de treabă, mereu cu zâmbetul pe buze. La fel și fratele său. Starea sa s-a schimbat față de prima zi în care a stat în hotelul nostru. Când a ajuns, era tensionat și stresat”. Ronaldinho a fost premiat cu Balonul de Aur în 2005 și a jucat ultima dată la Fluminense, în 2015. Fost fotbalist la echipe ca PSG, FC Barcelona şi AC Milan, a cucerit Cupa Mondială cu naţionala Braziliei, în 2002.