• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Messi a fost respins de trei ori la controlul temperaturii

Messi a fost respins de trei ori la controlul temperaturii

There are no translations available.

Leo Messi a fost respins de trei ori de aparatul care măsoară  temperatura înainte de a intra în teren la meciul Barcelona – Villareal din campionatul de fotbal al Spaniei, trecând prin momente de neliniște, relatează diferite surse electronice.

Conform protocolului de prevenire a COVID-19, căpitanul catalanilor a purtat, ca și toți jucătorii, mască. Controlul temperaturii jucătorilor este o procedură care trebuie îndeplinită la fiecare meci din La Liga pentru a evita infectarea cu COVID-19.

Barcelona a învins Villarreal cu 4-1, iar Messi, Suarez şi Griezmann au făcut spectacol. Messi a ieșit în evidență cu două pase de gol. Decarul Barcelonei a pasat la trei din cele nouă goluri ale lui Griezmann în La Liga din acest sezon. Astfel, cel puțin pentru moment, se pare că cei doi au lăsat la o parte orice conflict.

În ciuda victoriei de pe Estadio de la Ceramica, Barcelona rămâne la 4 puncte în urma Realului și urmează să întâlnească pe Camp Nou, în derby-ul Catalunyei, pe Espanyol, miercuri, de la ora 23.00. 22 de goluri a înscris Messi în actualul sezon de La Liga.