• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Football Încă un arbitru din România a fost testat pozitiv cu COVID-19

Încă un arbitru din România a fost testat pozitiv cu COVID-19

There are no translations available.

Arbitrul de fotbal Catalin Busi din Râmnicu Vâlcea (România) a fost depistat cu COVID-19, relatează diferite surse electronice.

El a fost rezerva lui Lucian Rusandu la meciul dintre Turris și FC Arges și rezerva lui Iulian Calin, arbitru care a fost deja depistat cu coronavirus, la meciul Academica Clinceni - Sepsi.

Busi este al treilea caz de infectare cu noul virus în rândul arbitrilor din România. Primul caz a fost Robert Avram, iar cel de-al doilea caz, Iulian Calin cel care a arbitrat meciul Clinceni - Sepsi.

La nivelul Ligii 1 au fost găsite cazuri de coronavirus la două cluburi, Dinamo București și Botoșani. În cazul dinamoviștilor magazionerul echipei a fost testat pozitiv, în timp ce la Botoșani, medicul a fost cel care a contactat virusul.

În urmă cu o săptămână, la Petrolul Ploiești au fost depistate 7 cazuri. Șase jucători și un membru din staff au fost găsiți pozitiv. Arbitrii au fost băgați în izolare, alături de asistenții lor și a fost pornită o anchetă epidemiologică pentru a se stabili contacții.